Bodytec / EMS FIT

Bodytec / EMS FIT Training bij DJEMI SPORTS:
Sterker en Strakker... in 20 MINUTEN!

DJEMI SPORTS biedt de meest moderne manier van sporten aan.
Een 20 minuten durende efficiënte en krachtige full body workout door middel van ‘Electro Spier Stimulatie’ (EMS).

De EMS-techniek stelt je in staat om alle spiergroepen te trainen in één sessie!
In een conventionele sportschool kun je per workout maximaal 2 spiergroepen per keer trainen.

In de fysiotherapie wordt EMS al ruim 30 jaar ingezet als toegepaste techniek om spierblessures te behandelen. Het is deze techniek die aan de basis stond van ontwikkeling naar een ultra moderne manier van sporten.

Supersnel waarneembaar resultaat doordat spiervezels maximaal worden geactiveerd. Deze  super-workout resulteert o.a. in reële trainingsdoelen, stabielere stofwisseling, betere doorbloeding, actievere aansturing van de spieren, een gezondere huid.
Te mooi om waar te zijn? Overtuig jezelf en lees hier de wetenschappelijke onderzoeken over EMS...

Voordelen

In 20 minuten een gezonder, sterker en fitter lichaam. Meer resultaat in minder tijd!

 • Tel uit je winst: 20 minuten trainen staat gelijk aan 3 uur gym!
 • In vergelijking met traditionele krachttraining met gewichten is Train Slimmer 80% efficiënter.
 • Een veel snellere stofwisseling en betere gewichtsregulatie.
 • Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd.
 • Dieper gelegen spiergroepen worden geactiveerd, 80% van de spier wordt bereikt.
 • Zichtbaar resultaat in zeer korte tijd
 • Trainen op afspraak 
 • Altijd trainen met Personal Trainer
 • Voor iedereen toegankelijk
 • Resultaatgarantie
 

HOE WERKT HET...

Bij DJEMI SPORTS doe je een EMS training (Electro Musculaire Stimulatie) met behulp van ultramoderne apparatuur. Tijdens deze EMS-workout worden door middel van laagfrequente electrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

​Bij DJEMI SPORTS gebeurt dit op een bijzonder effectieve en efficiënte manier. Dit omdat tegelijkertijd alle belangrijke spiergroepen in het lichaam gestimuleerd worden. Door de verschillende positieve effecten van de EMS training is deze workout uitermate geschikt voor Kracht en Prestatietraining, Maar ook voor Gezondheids-, Wellness en Beauty doeleinden. De positieve effecten van de EMS training zijn in verschillende wetenschappelijke studies aangetoond.

​​​Tijdens de 20 minuten durende sessie wordt onderkleding gedragen van speciaal materiaal dat goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Daaroverheen wordt een speciaal electrodenvest op het bovenlichaam gedragen, met daaraan gekoppeld electroden voor de arm- en been- en bilspieren. Dit electrodenvest wordt aangesloten op de veilige, effectieve EMS apparatuur.  

De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien worden tijdens de training. Ook de workout oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. Met EMS training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.


KRACHT EN PRESTATIETRAINING

EMS FIT Training bij DJEMI SPORTS:
...vergroot de maximale spierkracht en -opbouw...
...verhoogt de de bewegingssnelheid en conditie...
...verbetert de dysbalans in de spieren...

De elektrische impulsen van zorgen voor een sterkere en intensievere spiersamentrekkingen dan bij een normale conventionele training. Hierdoor worden spieren sneller opgebouwd en beter definieeerd. Zowel in de topsport als in recreatiesport levert het snel en zichtbaar resultaat. Alleen of als aanvulling op andere trainingsmethoden. In tegenstelling tot veel andere EMS apparatuur worden spiergroepen niet plaatselijk maar bipolair gestimuleerd en worden ook de dieper liggende spieren geactiveerd.


GEZONDHEID

EMS FIT Ttraining bij DJEMI SPORTS ….

…kan helpen spieren weer op te bouwen na tijdelijke inactiviteit.....
…kan preventief en pijn verlichtend werken bij rugklachten
…kan helpen zwakke bekkenbodemspieren te versterken…

Spierstimulatie met elektroden kan gebruikt worden bij herstel en ter preventie van spierspanningsproblemen en rugpijn. De EMS training draagt hieraan bij door het versterken en beter in balans brengen van de spieren. De elektrische impulsen trainen ook de dieper liggende stabiliserende spieren, die met normale trainingsmethodes moeilijker te bereiken zijn.

Na een periode van inactiviteit door gezondheidsklachten of medische ingrepen kan EMS training helpen bij het geleidelijk weer opbouwen van de spieren. Afzonderlijke spiergroepen kunnen hierbij doelgericht gestimuleerd of juist ontzien worden. De workout kan hierbij ook passief (zittend ) worden uitgevoerd.

Ook na zwangerschappen kan EMS training een positeve bijdrage leveren door een totale lichaamstraining waarbij extra aandacht is voor het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit laatste kan helpen bij het voorkomen of verhelpen van incontinentieproblemen.

 

BEAUTY & WELNESS

EMS FIT Training bij DJEMI SPORTS…
…stimuleert de doorbloeding en de stofwisseling…
…helpt vetpercentage en totaal gewicht te verminderen…
...verbetert de huid en de lichaamscontouren…

Zonder grote inspanning of transpiratie kunnen spierweefsel, bindweefsel, doorbloeding en stofwisseling tegelijkertijd worden gestimuleerd. De opbouw van spierweefsel en de afvoer van vet nemen toe terwijl cellulitis wordt bestreden. Het lichaam krijgt mooiere contouren en huid wordt weer strakker.

VOOR WIE IS HET

EMS Training bij Train Slimmer is de uitkomst voor mensen ..... 

...die als amateur of professionele sporter graag snel zichtbare resultatenwillen behalen   

...die door werk, gezin of sociaal leven te weinig tijd hebben hebben om meerdere keren in de week te trainen maar wel graag fit en in vorm willen blijven

...die liever kiezen voor een wekelijkse korte sessie in een prettigeomgeving met veel privacy dan voor veelvuldige bezoeken aan een sportschool of personal trainer​​

...die specifieke spiergerelateerde gezondheidsklachten willen voorkomen of verminderen

...die na een periode van inactiviteit hun spieren weer willen opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam

...die graag met een wekelijkse sessie een mooier, slanker en gezonder lichaam willen bereiken zonder vermoeiende workout of transpiratie

Een EMS training bij werkt met een impuls intensiteit binnen het micro-Ampere (mA) bereik. Deze intensiteit is volledig veilig voor het menselijk lichaam​. 

Het beste resultaat behaal je als je:

Voor de training:

 • Eén uur van tevoren een glas water drinkt 
 • Minimaal één stuk fruit eet 
 • Een goede maaltijd eet (met name in de ochtend)

Na de training:

 • Minimaal één glas water per twee uur drinkt
 • Voldoende eiwitten en koolhydraten binnen krijgt. Dit zorgt voor optimaal spierherstel (binnen een uur na de training)

Speciale Onderkleding

Tijdens de training draag je speciale onderkleding die bij uitstek geschikt is om de impulsen zo efficiënt mogelijk over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de 100% veilige en effectieve apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Resultaat Garantie

Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien. Bij Train Slimmer kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis. 

"Train Slimmer, Eet Slimmer, Leef Slimmer!"